Nissan QASHQAI

1.3DIG-T Tekna/Automaat/19"/Pano/Trekhaak
  • achteruitrij assistent
  • airco (automatisch)
  • buitenspiegels elektr. met geheugen
  • DAB
  • elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • lederen bekleding
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 85.550 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-886-HR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze occasion wordt u aangeboden voor een meeneemprijs met het afleverpakket: Basis (met 12 maanden wettelijke garantie.)
Wij raden u aan om er een uitgebreider afleverpakket bij aan te schaffen, zodat u van nog meer voordelen kunt genieten. Kijk voor onze afleverpakketten bij de laatste foto's.

Kijk voor nog meer foto's op onze website.
\[br]Welkom in de wereld van luxe en prestaties, welkom in de Nissan Qashqai Tekna.

Stap binnen in de ultieme crossoverervaring met de Nissan Qashqai uit 2019, waar elke rit een avontuur wordt en comfort en technologie hand in hand gaan. Deze uitvoering van de Qashqai biedt niet alleen stijlvolle elegantie, maar ook een scala aan premium functies die uw rijervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Laat me beginnen met het indrukwekkende panoramadak, dat de cabine van de Qashqai vult met natuurlijk licht en een gevoel van ruimte en vrijheid creëert. Of u nu door de stad rijdt of over kronkelende landweggetjes navigeert, u zult genieten van het adembenemende uitzicht vanuit elke hoek van de auto.

Maar dat is nog niet alles wat deze Qashqai te bieden heeft. Met het geavanceerde navigatiesysteem vindt u altijd moeiteloos uw weg, waar uw avonturen u ook naartoe leiden. Verlies nooit meer uw weg en ontdek nieuwe bestemmingen met het vertrouwen dat u altijd op de juiste route zit.

En laten we de elektrisch verstelbare bestuurderstoel niet vergeten, die is ontworpen om het rijcomfort te maximaliseren. Met eenvoudige aanpassingen kunt u de perfecte rijpositie vinden, waardoor lange ritten minder vermoeiend worden en u altijd fris en alert blijft.

Maar wat deze Qashqai echt onderscheidt, is de 360 graden camera, die een volledig overzicht biedt van uw omgeving bij het parkeren en manoeuvreren. Geen gedoe meer met blinde vlekken en onverwachte obstakels - met deze camera heeft u altijd een oogje op alles om u heen, zodat u met vertrouwen kunt rijden, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Kortom, de Nissan Qashqai Tekna uit 2019 belichaamt de perfecte combinatie van stijl, comfort en technologie. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een luxe crossover voor uw dagelijkse avonturen, deze Qashqai staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Kom langs en ervaar zelf de opwinding van de Nissan Qashqai Tekna - waar comfort en prestaties samenkomen voor een onvergetelijke rijervaring.

Wijnand's Auto Service is al sinds 1978 een begrip in Bunschoten Spakenburg en omstreken.
U kunt bij ons voor alles aan uw auto terecht, al meer dan 40 jaar.
Wij zijn Opel dealer en daarnaast nog Bosch Car Service. Dus voor alle merken kunt u bij ons terecht.

96% van onze klanten beveelt ons aan!
kijk voor de reviews op: https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1052263/wijnands-auto-service-bv-0

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Wijnands Auto Service kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons opnemen via 033-2992222.

Kom vrijblijvend langs voor een proefrit of een offerte, u bent van harte welkom!
Wenst u meer informatie dan kunt u ons bellen op het telefoonnummer 033-2992222 en vraag naar een van onze verkoopadviseurs of mail naar verkoop@wijnandsautoservice.nl
Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk. En ook kunnen we u een financiering aanbieden.

Graag verwelkomen wij u bij ons in de showroom te Bunschoten onder het genot van een kopje koffie!

Met vriendelijke groet,

Wijnand's Auto Service

Opties
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
buitenspiegels elektr. met geheugen
DAB
elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
rondomzicht camera
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Afneembare trekhaak
Garanties
100% onderhouden
Bovag